Nagymellek nagyduma

Lesz szó erotikáról, álmokról, és vágyakról, erotikus masszázsról, reikiről, angyalokról, vallásról és bármiről. Akár filozofálok is. De mindenről őszintén, nyíltan, időnként nyersen gondolkodok, s bizony vannak rossz napjaim is. Mindez egy valódi dús keblekkel büszkélkedő nő szemszögéből. Van tapasztalat... Hobbi:testépítés. Az írásaim, és a verseim ne vidd el engedély nélkül, ne tüntesd fel sajátodként. Ezek mind az én szellemi termékeim. Amennyiben felhasználod egészében, vagy részleteiben, akkor élek a jogaimmal. A blogom teljes tartalma az enyém. Személyes fotókat nem vihetsz el, nem másolhatsz. A gifeket, illusztrációkat elviheted ha tetszik. Ha engedélyt adok arra, hogy valamelyik versem, vagy írásom elvidd, akkor írd mellé ( D.I. alfacsaj ) HIRDETÉS MEGJELENÍTÉSE KIZÁRÓLAG A " HIRDESS BLOGOMON " KATEGÓRIÁN BELÜL LEHETSÉGES ELŐZETES MEGBESZÉLÉS ALAPJÁN. ÁRAJÁNLATÁT VÁROM: alfablogos@gmail.com

Írásaim

Naptár

Friss topikok

Burgonyás lángos

2010.01.31. 11:23 | alfacsaj | Szólj hozzá!


Hozzávalók 4 főre /elkészítési idő 30 perc

    * 0,5 kg liszt
    * 20 dkg főtt burgonya
    * 3 dkg élesztő
    * 1 tk cukor
    * 1 tk só
    * 2 dl tej
    * 0,5 l olaj a kisütéshez (napraforgó olajat használtam)

Elkészítés:

   1. A burgonyát puhára fözzük.
   2. A lisztet elkverjük a sóval.
   3. A tejet meglangyosítjuk, feloldjuk benne a cukrot, belemorzsoljuk az élesztőt és felfuttatjuk.
   4. A főtt burgonyát összetörjük és összekeverjük a liszttel, hozzáöntjük az élesztős tejet és jól összedolgozzuk.
   5. Langyos helyen kb. fél óra alatt kétszeresére kelesztjük.
   6. Másfél cm vastagságúra kinyújtjuk és nagyobb korongokat vágunk belőle.
   7. Még 20 percig pihentetjük.
   8. Egy nagy, lehetőleg mély serpenyőben az olajat felforrósítjuk.
   9. A tésztabucikat széthúzkodjuk és mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
  10. Érdemes papírtörlőre kiszedni, hogy a felesleges olajat felszívja.
  11. Még melegen tálaljuk, megkenhetjük fokhagymával, tehetünk rá tejfölt, reszelt sajtot.

A bejegyzés trackback címe:

https://alfacsaj.blog.hu/api/trackback/id/tr91716539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: recept
süti beállítások módosítása