Nagymellek nagyduma

Lesz szó erotikáról, álmokról, és vágyakról, erotikus masszázsról, reikiről, angyalokról, vallásról és bármiről. Akár filozofálok is. De mindenről őszintén, nyíltan, időnként nyersen gondolkodok, s bizony vannak rossz napjaim is. Mindez egy valódi dús keblekkel büszkélkedő nő szemszögéből. Van tapasztalat... Hobbi:testépítés. Az írásaim, és a verseim ne vidd el engedély nélkül, ne tüntesd fel sajátodként. Ezek mind az én szellemi termékeim. Amennyiben felhasználod egészében, vagy részleteiben, akkor élek a jogaimmal. A blogom teljes tartalma az enyém. Személyes fotókat nem vihetsz el, nem másolhatsz. A gifeket, illusztrációkat elviheted ha tetszik. Ha engedélyt adok arra, hogy valamelyik versem, vagy írásom elvidd, akkor írd mellé ( D.I. alfacsaj ) HIRDETÉS MEGJELENÍTÉSE KIZÁRÓLAG A " HIRDESS BLOGOMON " KATEGÓRIÁN BELÜL LEHETSÉGES ELŐZETES MEGBESZÉLÉS ALAPJÁN. ÁRAJÁNLATÁT VÁROM: alfablogos@gmail.com

Írásaim

Naptár

Friss topikok

Betegséget kiváltó lelki okok 2.

2010.01.20. 20:24 | alfacsaj | 1 komment


A betegségek okainak nagy százaléka az éteri és az asztrális testben rejlik. A mentális energia helytelen használata, vagy a rossz irányba, és rossz helyre irányított vágy.

Artériás meszesedés - Az artériák az élet örömét szállítják. Az érelmeszesedés ellenállást, feszültséget. szűklátókörűséget jelez. Képtelen vagy a „jó” megkeresésére.

Magas vérnyomás - Régóta fennálló megoldatlan érzelmi problémát takar.

Alacsony vérnyomás - Szeretethiány érzete gyerekkorban. Kudarcorientáltságban szenvedsz, vagyis középpontba helyezed a sikertelen dolgaid. Miért is próbálnád meg, hisz úgy sem sikerül?

Szívizomgyulladás - Az öröm és szeretet érzését elfojtod. A haragot és az ellenállás érzését dédelgeted. Bizalmatlan vagy az élettel szemben.

Szívzörejek - Belső félelem gyötör. Nem mersz kiállni az igazadért. A valóságot eltusolod, eltitkolod, bármekkora feszültséget okoz is benned.

Krónikus szívelégtelenség - Mindenekfölött az egzisztencia, még ha ki is szorítja szívedből a szeretetet, mert csak így tudod előtérbe helyezni az érdekeidet, mely pozíciót, pénzt, hírnevet, elismerést jelent mások szemében.

Szívinfarktus - A feszültség, a túlterhelés, a stressz természetes velejárója szerinted az életednek, e nélkül nem tudnád céljaid elérni. Ezek számodra természetes velejárói az életednek.

Reuma - Azt érzed, hogy nem szeretnek, keserűség van benned. Elégedetlenkedsz, és felháborodott vagy. Úgy érzed, hogy becsaptak.

Heveny hörghurut - Családodban feszült a hangulat, a veszekedések, szitkok, a belső forrongások mindennaposak. Csak ez foglalkoztat.

Tüdőgyulladás - Elkeseredést, kétségbeesést érzel. Belefáradtál az élet problémáiba. Érzelmeidben gyógyíthatatlan sebek keletkeztek. Félsz elfogadni az életet, mert nem érdemes élni.

Tüdőasztma - A szeretet fojtogat, mégis elnyomod. Elfojtod érzelmeid, fájdalmaid, keserűséged, még a sírást is. Félsz saját sorsodtól, lélegzetet sem mersz venni. Már gyermekként féltél az élettől, és nem is akartál itt maradni, mert azt gondoltad, hogy nem fogadnak szívesen, nem érezted magad biztonságban.

Heveny gyomorhurut - Hosszan tartó bizonytalanságban, és határozatlanságban vagy, a végzetszerűség uralkodik rajtad.

Krónikus gyomorhurut - Tele vagy félelemmel, lázas gondolatok futnak át rajtad.

Heveny és krónikus vékony -és

vastagbél gyulladás - Szüleid túlzott igényeket támasztottak veled szemben, állandó nyomás alatt vagy, hiányzik a szeretet, és a gyengédség, nem érzed magad biztonságban.

Gyomorfekély - Félsz az újtól, tele vagy aggályokkal, képeteln vagy az újat befogadni.

Gyomor-és vékonybélfekély - Félsz attól, hogy nem vagy elég jó. Ez elemészt téged. Vádolod, és elítéled magad. Szeretnél megfelelni mindenkinek, és tetszeni másoknak.

Heveny és krónikus máj-

gyulladás - A máj a harag, és a primitív érzelmek lecsapódásának szerve. Mindenkire panaszkodsz, mindenkibe belekötsz, és mindenáron megmagyarázod, hogy miért neked van igazad. Saját magad becsapod, a közérzeted rossz. Minden változással szemben állsz, félelem, harag, gyűlölet, és düh irányítja érzelmeidet, gondolataidat, és tetteidet.

Epehólyag gyulladás - Belső és külső előítéletek irányítják véleményed, elfogultság jellemez.

Epekő - Keserűség, súlyos gondolatok nyomasztanak, rosszalló, elítélő a hozzáállásod mindenhez, viselkedésed fennhéjázó.

Heveny és krónikus gyulla-

dásos vesebetegség - Kiábrándultság, bosszúság, sikertelenség, kritizálás,alaptalan vádaskodás, gyerekes reakciók jellemeznek. Azt érzed, hogy amit elterveztél nem tudod jól megcsinálni, mert nem vagy elég jó. Vesztesnek érzed magad.

Heveny veseelégtelenség,

vesekő - A szeretett személy által megalázottnak érzed magad, ezért őt hibáztatod. Folyamatos megalázottság érzésed van.

Húgyhólyaghurut - A szeretett ember által megalázottság érzése, nyugtalanság, aggodalom tölt el.

Méh jóindulatú daganata - Régi sebek, megrázó emlékek, érzések dédelgetése, bűntudatod kialakítottad, szítod magadban a haragot, a felháborodást, és a sértődöttséget.

A méh belső falának gyulladása - Biztonságérzet teljes hiánya, frusztrált vagy és kiábrándult.

Pajzsmirigy alulműködés - Makacs vagy, hajthatatlan, és ez eluralkodik rajtad. Lemondasz tervezett célodról, reménytelenség, elnyomottság érzése birtokol. Saját magad előtt is tagadod , hogy a dolgokat, a folyamatot másik oldalról is meg lehet közelíteni.

Pajzsmirigygyulladás - Rendkívüli kiábrándultságot érzel, mert nem vagy képes azt tenni,amit akarsz. Állandóan másokért dolgozol, magadra nincs időd, ugyanakkor ezért dühös vagy magadra.

Rákos daganat bárhol - Hosszantartó sértődöttség, harag érzése, amely mély sebet ejtett rajtad. Ez az intenzív, rejtett bánat és szomorúság elemészt. Gyűlöletet hordozol magadban, mi haszna az életnek, ha az ilyen!

Cukorbetegség, diabétesz - A kitűzött célod iránti túlzott vágyakozás. Hatalmas az igényed mások ellenőrzésére. Mélységes önsajnálatot érzel. Nem maradt az életben semmi, ami megédesítené az életed.

Heveny és krónikus hasnyálmi-

rigygyulladás - A tagadás eluralkodott benned, haragszol, és kétségbe vagy esve amiatt, hogy az élet számodra elveszítette értelmét, frissességét, édességét.

Női klimax - Nem szereted magad. Nem akarsz nő lenni. Félsz a kortól, az öregedéstől, és nem vagy elég jó.

Férfi klimax - Szexuális bűntudat gyötör, feszültséget érzel. Nem vagy elég jó, haragszol egyik előző partneredre. Anyakomplexusod van.

Prosztatagyulladás - Mentális félelmek, amelyek gyengítik a férfiúi természetet, lemondás, és szexuális gátoltság. Bűntudat kínzó érzése. Félsz az öregedéstől, félsz korodtól.

Petefészek gyulladás - Félsz attól, hogy nem vagy elég jó.

Masztopátia (ciszták, csomók) - A gondoskodás, és a védelem túlzottan hangsúlyos nálad. Belső félelem, amely a józan értékelést lehetetlenné teszi. Nem tudod elviselni reményeid meghiúsulását, és ez haraggal tölt el.

Elhízás - Félsz saját érzéseidtől, védelemre szorulsz, bizalmatlan vagy az élet iránt. Mindentől meg kell magad védeni. Ezt érzed.

Köszvény - Szeretethiányban szenvedsz. Kritikus vagy, sértődött, és harag van jelen az életedben.

Lesoványodás - Az életet tagadod, erős, gyötrő félelem az élettől, öngyűlöletet, és önmegtagadást érzel.

Akut agyi keringési zavar - Megfutamodás önmagadtól, a család elől, és az élettől.

Periferikus idegrendszer gyulladás - Fájdalmas kínlódás a kommunikáció során, a kapcsolatteremtés nehézségétől félsz. Bünteted is magad emiatt.

Gennyes agyvelőgyulladás - Haragszol az életre, úgy érzed senki sem támogat, belső zűrzavar van benned, ami haragot, és félelmet vált ki belőled. Családodban súlyos ellentmondások vannak.

Szklerózis multiplex - Mentális rugalmatlanság, makacs akaratosság, keményszívűség, félelem, és harag, Ez vagy.

Parkinson kór - Erős félelmet érzel, igényed van arra, hogy mindent, és mindenkit ellenőrizzünk.

Epilepszia - Üldöztetés érzése tombol benned, az életet tagadod, óriási belső harcot vívsz önmagad ellen.

Depresszió - Olyan harag érzete, amit akkor érez az ember, amikor valamit nem kap meg, pedig szerinte megérdemelné.

Pszichoemocionális stressz - Bizalmatlanságot érzel az iránt, hogy zajlik az élet. Az érzésekkel szemben állsz. Jellemző az „én” elnyomása.

Neurózisok - Félelem, nyugtalanság, aggodalom, harc, vívódás. Csak önmagadra összpontosítasz, kizárod a külvilágot, elzárod a kapcsolataid csatornáit.

Alkoholizmus - Feleslegesnek érzed magad, ürességet, és bűntudatot érzel. Nem felelsz meg szerinted a külvilág elvárásainak, megtagadod önmagad.

Görnyedt vállak - Az élet terhét cipeled. Tehetetlen és védtelen vagy.

Gerincferdülés - Képtelen vagy igénybe venni az élet támogatását. Félelmet érzel. Kísérletet teszel a régi, elavult eszmékhez ragaszkodáshoz. Az egység, a teljesség hiányában élsz. Képtelen vagy arra, hogy elismerd hibádat.

Hát betegségei (felső rész) - Érzelmi támogatás hiányát érzed. Olyan érzésed van, hogy nem szeretnek. A szeretet érzését visszafogod.

(középső rész) - Bűn. Arra koncentrálsz ami a hátad mögött van. Mondhatni „ kopjatok le” érzés.

(alsó rész) - Félelem, melyet a pénzhiány táplál. Pénzügyi támogatás hiánya.

Csípőproblémák - Félsz a határozott előrehaladástól. Nincs semmi, ami felé érdemes haladni. Ezt érzed.

A bejegyzés trackback címe:

https://alfacsaj.blog.hu/api/trackback/id/tr901688551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fitote 2014.07.19. 20:09:39

A prosztatagyulladás egyéb okairól, kezeléséről részletesen az alábbi linken tájékozódhatunk. Itt tényleg megoldást találsz

herbcaps.com/hu_HU/webshop/content/27/prosztatagyulladas-prosztatitisz-prostatitis
Címkék: egészség
süti beállítások módosítása