Nagymellek nagyduma

Lesz szó erotikáról, álmokról, és vágyakról, erotikus masszázsról, reikiről, angyalokról, vallásról és bármiről. Akár filozofálok is. De mindenről őszintén, nyíltan, időnként nyersen gondolkodok, s bizony vannak rossz napjaim is. Mindez egy valódi dús keblekkel büszkélkedő nő szemszögéből. Van tapasztalat... Hobbi:testépítés. Az írásaim, és a verseim ne vidd el engedély nélkül, ne tüntesd fel sajátodként. Ezek mind az én szellemi termékeim. Amennyiben felhasználod egészében, vagy részleteiben, akkor élek a jogaimmal. A blogom teljes tartalma az enyém. Személyes fotókat nem vihetsz el, nem másolhatsz. A gifeket, illusztrációkat elviheted ha tetszik. Ha engedélyt adok arra, hogy valamelyik versem, vagy írásom elvidd, akkor írd mellé ( D.I. alfacsaj ) HIRDETÉS MEGJELENÍTÉSE KIZÁRÓLAG A " HIRDESS BLOGOMON " KATEGÓRIÁN BELÜL LEHETSÉGES ELŐZETES MEGBESZÉLÉS ALAPJÁN. ÁRAJÁNLATÁT VÁROM: alfablogos@gmail.com

Írásaim

Naptár

Friss topikok

Drága fogyókúra vagy ingyen fogyás?

2010.01.20. 21:43 | alfacsaj | 1 komment


Vasárnap van, ma is sok a mondani valóm, de várok vele, mert sok történetem van. Mindent a maga idejében. A számítógépem nélkül egy lépést se! Na de ez azért nem ilyen egyszerű.
Van időm jelenleg egészségi okok miatt böngészgetni. Repkedek ide-oda, kapkodom a fejem a sok jó fogyi ötleten, tanácson, és csak nyúlik a képem hol a röhögéstől, hol a döbbenettől. Magam is fogyni akarok kb. 12 kilót, mások szerint fele is elég lenne, de én érzem. Szóval olvasom ezeket a fogyós recepteket, ötleteket, egymásnak adott lelki segítséget, tanácsokat. Döbbenek meg nap mint nap. Hát ezért lesznek dúsgazdagok egyesek, akik huszonévesen, és harminc évesen megmondják mi az egészséges. Na gondolom magamban, ez nem semmi! Majd én megkérdezem egy 98 éves embertől mi a titok, mert az már tud valamit. Ugyanis a fiatal lehet, hogy kívül piros, na de mi van belül? Gazdaggá tesznek sokan másokat azért, hogy elhitessék velük, lehet zabálni, és még is fogyni fog, csak le kell nyelni, csak napi 20 percet kell sétálni, csak az ő termékét egye, csak vegye be. Szerintem meg kapja be aki ilyen dilis! Tapasztalatból tudom, hogy egyetlen varázsszó létezik ami káros: „túl”. A túl sok és a túl kevés. Ma orvosok arról beszéltek, hogy nem szabad diétázni, drasztikusan megváltoztatni az étrendet, mert a szervezet működése felborul. Teljesen ésszerű a dolog. Van egy ingyen módszer, ingyen tanácsom tapasztalat alapján.
Este hat óra után nincs kaja, nincs zabika semmilyen indokkal, és íme közzé teszem a dolog definícióját.
Ha többet eszel mint mozogsz, akkor hízol mint malacka. Ha kevesebbet eszel mint amennyit mozogsz, akkor irigyelni fognak a ducik.
Ha meg is akarod tartani a súlyt, akkor lusti helyett, tévénézés helyett, és persze virtuális szex helyett igazi szex intenzíven, és minden napos mozgás. De nem sétika! Mozgás, mármint helyváltoztatás és pozitúra változtatás bizonyos sebességgel.
Torna DVD segítségével? De biz a! Ha csak nézi az ember, akkor nem fog fogyni, csak a linkre múlatott idő. Ha követed, akkor rövid időn belül formálódsz. Ezt én mondom, pedig én csak a testépítést csípem, mert az a lusták sportja. Nekem való. Egyhelyben állok, ülök, fekszem, és csak tolom, és vonom, és húzom a súlyokat. Minél élesebben látom haragosaim magam előtt, annál nagyobb súlyokkal gyötröm a testem, az izmaim, és még jól is érzem magam tőle. Lemegy a fáradt gőz. Idegbajt meg a súlyzó alá pöckölöm.
Ha belegondolunk, sokkal több idő megy el azzal, hogy önsajnálat, harag zúdítás a világra, az adott kormányra, az ellenséges focidrukkerekre, stb., mint napi 60-90 perc torna. De hát Isten adott akaratot mindenkinek, és jogot, hogy eldöntse neki mi a jó.
Ja, hogy a mozgáshoz előbb be kell szerezned drága súlyzókat, meg fitnesz szőnyeget adidas cumóval? Miért, gondolod, hogy egy olcsó neve nincs cuccban nem izzad meg a segged eléggé? Meg fog izzadni nyugodj bele. Felkapsz 2 db 1,5 l-es műanyag ásványvizes palackot, megtöltöd vízzel, vagy ha kondisabb vagy, akkor homokkal, ha még bikább vagy, akkor vizes földdel, és derékon kapod új barátod, majd meglengeteg zenére a tested előtt 100-szor, fejed felett százszor, tested mellett százszor, aztán rájössz, hogy ettől is beindul a pulzus és a szívdobogás rendesen.
Ha elolvastad ezt a kis elmefuttatást, akkor állj tükör elé, ha látod, hogy a háj kacsintgat rád sunyin, akkor induljon a zene, és 1 2 3 és mozdul! Na csá sporik!

A bejegyzés trackback címe:

https://alfacsaj.blog.hu/api/trackback/id/tr321688796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ronni 2010.02.15. 22:28:16

Hát azért ennyire nem egyszerű:) Tudom mit beszélek, én most egy nagy fogyás közepén vagyok 42. kilómat nyűvöm lefele.Az este 6 után meg ne egyél az egy óriási baromság már bocs:) mint a kápileves kúra és társai:) én renszeresn eszem este és a fogyásom meg megy szépen. 1200 kcal vegyes étrend, lásd amit akarok azt megeszem 1200 kcal ig és napi mozgás.Igaz hogy én napi egy órát mozgok de nem kel még ennyi se:) fél óra elég naponta vagy heti 3x40 perc.Most 88 kg vagyok tavaj januárban 130 voltam:)
Címkék: sport egészség
süti beállítások módosítása